Behandelingen

HUIDVERBETERING

met Dermalogica!


Uw gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Bovendien is het soms knap lastig om naast een drukke baan en een druk sociaal leven ook nog eens voldoende aandacht aan uw huid te besteden. Maar toch is een goede huidverzorging heel belangrijk en laat u hierover zeker goed adviseren, want iedere huid is een andere huid.

Dermalogica’s gezichtsbehandelingen zijn altijd gericht op huidverbetering en worden altijd helemaal aangepast volgens uw persoonlijke huidbehoefte, die Jennifer zal bepalen aan de hand van een  FaceMapping® huidanalyse (gratis). Hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat.


HANDVERZORGING

Met CND & Shellac


Uw handen zijn een echte blikvanger! Ook zij hebben veel te verduren. Ze komen in aanraking met allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, water, schoonmaakmiddelen,...  Graag help ik u bij het krijgen van mooie zachte handen en gezonde nagels.

Of kom langs voor Shellac; is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 2 tot 3 weken lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven! De unieke nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint!

VOETVERZORGINGHoewel je voeten het verst van je afstaan, hebben ze één van de belangrijkste functies te vervullen. Ze dragen ons volledige lichaamsgewicht en zorgen voor stabiliteit en evenwicht dit voor zo'n tienduizenden stappen per dag.


Likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels kunnen voor pijn en ongemakken zorgen.

Professionele voetverzorging helpt je om je voeten gezond te houden en verlost je van alle eventuele klachten.

Je hebt de keuze tussen verschillende voetverzorgingen. Elke behandeling heeft zijn eigen specifiek doel.

EPILATIESEen snelle en effectieve manier voor  vrouwen en mannen om ongewenste haargroei te verwijderen. Na het harsen worden overige haartjes verwijderd met het pincet.

Inclusief desinfectie, voorbehandeling en verkoelende nabehandeling van de huid.


RELAX ARRANGEMENTEN

met heerlijke aroma's


Meer vitaliteit, meer ontspanning, meer uitstraling en genieten.

Laat u verwennen tijdens uw gekozen  relax arrangement.


“A massage is just like a movie, really relaxing and a total escape, except in a massage you're the star.

And you don't miss anything by falling asleep!”

- Elizabeth Jane Howard


MAKE-UP


Make-up is een ideaal hulpmiddel om uw natuurlijke kwaliteiten te accentueren.  Gebruik cosmetica om uw 'uitstraling' te verbeteren en niet als een masker.


“The most beautiful makeup of a woman is passion.

But cosmetics are easier to buy.” 

-  Yves Saint-Laurent 


Wenst u ook de kneepjes van het vak te leren ?  Maak een afspraak voor uw persoonlijk make-up advies en 'leer' maquilleren

BROWS & LASHESWenkbrauwen kunnen je ogen liften, je gezicht vorm geven en voor een frisse blik zorgen. Helaas is niet iedereen geboren met perfecte wenkbrauwen.  Samen werken we aan de perfecte, natuurlijke wenkbrauw.


Iedereen wil graag dat hun ogen eyecatchers worden, maar niet iedereen wil wimperextensions. Daarom hebben wij de wimperlift! Het is een behandeling van de eigen wimpers. Wat wil dit zeggen? Ze worden gelift met behulp van een permanente gel en siliconenpads. Tegelijkertijd worden de wimpers ook gekleurd. Het leuke is dat de behandeling goed is voor de komende 9 à 12 weken! Geen mascara of wimperkrultang needed!

Maandag

9u - 18u

Dinsdag

9u - 19u

Woensdag

9u - 12u

16u - 19u

Donderdag

9u - 12u

Vrijdag

9u - 18u

Zaterdag

9u - 12u

Copyright @ Schoonheidsstudio Jennifer 2020 All Rights Reserved